Rólam

Üdvözöllek a Hurrá Vállalkozunk weboldalán!

Gömöry Kati vagyok, közgazdász, online marketing szakértő, a Hurrá Vállalkozunk alapítója. Ezen az oldalon kezdő vállalkozóknak segítek az online vállalkozásuk elindításában.

Küldetésem: szeretném, ha minél több boldog kisvállalkozó élne az országban, akik szeretik, amit csinálnak, és jól élnek belőle.

Miért Hurrá Vállalkozunk?

A névvel azt szerettem volna érzékeltetni, hogy a vállalkozás – mindamellett, hogy komoly és felelősségteljes hozzáállást kíván – valójában nem egy munka, hanem életstílus, hivatás és szenvedély. A vállalkozás, amelyet létrehozol, belőled fakad, a tiéd, öröm és boldogság vele foglalkozni. Olyan nevet szerettem volna, ami motiváló, lelkesítő, kicsit játékos.

Miért hallgass éppen rám?

Hozzád hasonlóan én is kisvállalkozó vagyok, aki önállóan, minden külső segítség és támogatás nélkül hozta létre a vállalkozását. 2013-ban született meg a MarketingMánia, amelynek keretein belül marketinget oktatok kisvállalkozóknak. Több, mint 30 online tanfolyam és egyéb tudásanyag került ki a kezeim közül, 1500+ tanfolyamos és több ezer eladott tanfolyam van a hátam mögött. Ezenkívül Facebook posztírásra specializálódtunk, amely szolgáltatást kisvállalkozók számára végezzük.

Végigjártam azt az utat, amelyre te épp lépni szeretnél, így pontosan tudom, mi vár rád. Éppen ezért tudok neked segíteni: megmutatom, mit hogyan érdemes csinálni, milyen hibákat érdemes elkerülni, mi az, ami fontos és mivel nem érdemes az időt tölteni. Elkészítettem egy óriási tudásanyagot, az Online Vállalkozás Startot, ami mindent tartalmaz, amire egy kisvállalkozónak szüksége lehet. 1 hónapos, ingyenes e-mail tanfolyamomban, illetve a blogon is rengeteg hasznos infót osztok meg.

Tarts velem, és valósítsd meg az álmodat, indítsd el saját online vállalkozásodat!

Olvass interjúkat velem / rólam:

Interjú velem a HősNőkön:

Gömöry Kati a többszörös fekete bárány

Interjú velem az Egyéniségépítés blogon:

Gömöry Kati a mániákus marketinges

 

INDÍTSD EL SAJÁT ONLINE VÁLLALKOZÁSODAT!

Elkészítettem számodra ezt az e-könyvet, amelyben lépésről lépésre megmutatom neked, hogyan indíthatod el a saját vállalkozásodat. Kattints a képre és kérd most: