Rólunk

Üdvözöllek a Hurrá Vállalkozunk weboldalán!

Gömöry Kati vagyok, közgazdász, a Hurrá Vállalkozunk alapítója. Ezen az oldalon kezdő vállalkozóknak segítek az online vállalkozásuk elindításában.

Miért Hurrá Vállalkozunk?

A névvel azt szerettem volna érzékeltetni, hogy a vállalkozás – mindamellett, hogy komoly és felelősségteljes hozzáállást kíván – valójában nem egy munka, hanem életstílus, hivatás és szenvedély. A vállalkozás, amelyet létrehozol, belőled fakad, a tiéd, öröm és boldogság vele foglalkozni.

Miért hallgass éppen rám?

Hozzád hasonlóan én is kisvállalkozó vagyok, aki önállóan, minden külső segítség és támogatás nélkül hozta létre a vállalkozását. 2013-ban született meg a MarketingMánia, amelynek keretein belül marketinget oktatok kisvállalkozóknak. Több, mint 20 online tanfolyam és egyéb tudásanyag került ki a kezeim közül, 1000+ tanfolyamos és több ezer eladott tanfolyam van a hátam mögött. 

Végigjártam azt az utat, amelyre te épp lépni szeretnél, így pontosan tudom, mi vár rád. Éppen ezért tudok neked segíteni: megmutatom, mit hogyan érdemes csinálni, milyen hibákat érdemes elkerülni, mi az, ami fontos és mivel nem érdemes az időt tölteni. Elkészítettem egy óriási tudásanyagot, az Online Vállalkozás Startot, ami mindent tartalmaz, amire egy kisvállalkozónak szüksége lehet. 3 hónapos, ingyenes e-mail tanfolyamomban is rengeteg hasznos infót osztok meg (hamarosan indul).

Tarts velem, és valósítsd meg az álmodat, indítsd el saját online vállalkozásodat!

Olvass interjúkat velem / rólam:

hősnők

 

 

 

Interjú velem a HősNőkön:

Gömöry Kati a többszörös fekete bárány

Interjú velem az Egyéniségépítés blogon:

Gömöry Kati a mániákus marketinges