Ugye keresel majd magadnak egy rendes munkát? 

Tuti, hogy te is végig fogod ezt hallgatni 🙂 Vigyázat, a cikk iróniát tartalmaz!

Szóval, tök jó, hogy belekezdtél ebbe a vállalkozásba! Megmondom őszintén, hogy amikor először elmondtad, hogy mit akarsz csinálni, csak szánakozva mosolyogtam. Mit akar ez a szerencsétlen? Vállalkozni? Magyarországon???? Kinek akarsz itt eladni, úgysincs pénze senkinek.
Még a válság előtt sem lett volna sok értelme, nemhogy most, itt. Magyarországon igazából nem is érdemes csinálni semmit. Úgyse sikerül. Jó, hát kezdjél bele, mit bánom én, aztán majd megtanulod a saját bőrödön, hogy kár próbálkozni, elbaltázol pár ezer forintot, dehát a te pénzed, azt csinálsz vele, amit akarsz. Még mindig jobb, mintha piára vagy drogra költenéd, esetleg bedobálnád a játékgépbe. Munka mellett csinálod, mindegy, ha belebuksz, úgyis ott van a BIZTOS fizetésed,  a BIZTOS munkahelyed, szerencsére.
Né, milyen szép honlap, tényleg te csináltad? Nahát, te ilyet is tudsz? Nem is tudtam. Szép, tényleg szép. Aha, és ez a tanfolyam? Érdekes, de ki fog erre jelentkezni? Jó, hát te tudod, csináljad… (Hátha szerencséd lesz, aztán valami hülye jelentkezik rá, de szerintem ne nagyon számíts erre…)
Micsoda, hogy máris jelentkeztek??? Ennyien? Nahát, ki gondolta volna. (Mennyi hülye ember! Képesek jelentkezni ilyesmire? Hát én biztos nem jelentkeztem volna. Mik vannak….)
Jó, hát csinálod, látom, hogy bevételed is van belőle, tök jó, már elhiszem, hogy ha elég kitartóan dolgozol, akkor sok mindent elérhetsz, még akár meg is élhetsz belőle.
De azért, ha majd elég pénzed lesz, meg már jól fog menni ez az egész vállalkozás, akkor ugye keresel magadnak végre egy rendes munkát…?

By | 2017-06-12T19:24:39+00:00 szeptember 14th, 2013|Vállalkozás|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment