Cégadatok, ÁSZF

Adatvédelmi nyilatkozat

A Hurrá Vállalkozunk – hurravallalkozunk.hu weboldal üzemeltetője: Gömöry Marketing Szolgáltató Betéti Társaság (Gömöry Marketing Bt.)

A weboldalon található összes tartalom és az itt megvásárolható szellemi termékek a Gömöry Marketing Szolgáltató Betéti Társaság, illetve Gömöry Katalin ügyvezető tulajdonát képezik.

Cégadatok:

Gömöry Marketing Szolgáltató Betéti Társaság (Gömöry Marketing Bt.)

Cégjegyzékszám: 12-06-005825

Adószám: 25035652-1-12

Balassagyarmati Törvényszék Cégbírósága

Székhely: 3100 Salgótarján, Ybl Miklós u. 43/B. 4/17.

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-144102/2018

Tárhelyszolgáltató: Alfabyte, https://alfabyte.hu/ Live Systems Kft. 2135 Csörög, Akácfa utca 14., info@alfabyte.hu

Kapcsolat:

Gömöry Katalin ügyvezető: 20/204-8345, info@hurravallalkozunk.hu

A hurravallalkozunk.hu weboldalon a tudásanyagok megrendelésekor, az ingyenes e-mail sorozatra történő feliratkozáskor, illetve a kupon igénylésekor megadott adatokat az érvényes törvényi előírások szerint bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át. A weboldalon történő feliratkozással illetve megrendeléssel a felhasználó elfogadja a feltételeket, és hozzájárul a cégadatbázisába történő felvételhez, illetve e-mail-ek fogadásához. Az  általunk küldött e-mailekről minden esetben le lehet iratkozni a levél alján lévő leiratkozó link által. A leiratkozás postán vagy e-mailben is kérhető. Az általunk küldött levelek reklámot tartalmazhatnak.

A megrendelt szolgáltatások illetve tudásanyagok teljesítéséről minden esetben elektronikus számlát küldünk e-mailben. Partner: számlázz.hu

A Hurrá Vállalkozunk honlapon található szövegek engedély nélküli másolása, más weboldalon történő elhelyezése esetén jogosultak vagyunk kötbér kiszámlázására, melynek összege szövegenként 50.000 Ft / nap.